test

Waarom een advocaat

U heeft letselschade en u heeft behoefte aan iemand die u zonder omwegen en in duidelijke taal kan vertellen wat uw rechten zijn op schadevergoeding. U kunt kiezen tussen iemand van uw rechtsbijstandverzekering, een medewerker van een schade expertise kantoor of een gespecialiseerde letselschade advocaat.

Gelukkig kiest u voor een letselschade advocaat, want die is net zo goedkoop (waarschijnlijk kost het u zelfs helemaal niets) en veel beter in het oplossen van de juridische vragen die na het ongeval op u afkomen. Bovendien kan een advocaat procederen als het moet. Daar zit u natuurlijk niet op te wachten, maar alleen al de mogelijkheid van het procederen geeft u een voorsprong in de onderhandelingen. Wees geen dief van uw eigen portemonnee na een ongeval en wendt u tot een gespecialiseerde letselschade advocaat. U zult het financieel al zwaar genoeg hebben.

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Wij nodigen u graag uit om met ons kennis te maken. Een eerste vrijblijvend gesprek is altijd kosteloos.