test

No cure no pay

Letselschade advocaten mogen vanaf 2014 zaken aannemen op basis van no cure no pay. Wildeboer AVS vindt dat een goede ontwikkeling. U heeft niet langer reden om uw misschien moeilijke zaak in handen te geven van niet-advocaten, omdat alleen zij op basis van no cure no pay mogen werken.

In no cure no pay zaken is het vaak nodig om te procederen. De advocaten van Wildeboer AVS zijn in het procederen behendig en ervaren. Zij zijn daarnaast specialisten in aansprakelijkheid en schadevergoeding. Doe u zelf niet te kort. Met een echte en gespecialiseerde advocaat is in geval van no cure no pay de opbrengst altijd hoger!

De Nederlandse Orde van Advocaten heeft nauwkeurig bepaald onder welke voorwaarden advocaten no cure no pay mogen aanbieden. U wordt als rechtszoekende door die voorwaarden goed beschermd. Zo bent u in geval van succes lang niet altijd een maximaal percentage kwijt van de opbrengst. Vaak zal het veel minder zijn. Zo’n voordelig no cure no pay arrangement vindt u alleen in de advocatuur.

Waarom belt u ons niet eens om uw zaak te bespreken? Dat kost u niets, en wie weet wat het oplevert.