test

Sabien Binkhorst

binkhorst@wildeboeravs.nl

Sabien Binkhorst genoot haar opleiding in de advocatuur bij een voorloper van het huidige kantoor Hekkelman advocaten in Arnhem. Zij is vanaf haar eerste schreden in de advocatuur in het letselschaderecht actief geweest. In 2000 begon zij haar samenwerking met Joost Wildeboer.

Sabien heeft in 2001 de Grotius opleiding Personenschade afgerond en is sinds 2002 lid van de specialisatievereniging LSA (Vereniging van Letselschade Advocaten). Daarnaast is zij lid van de Europese vereniging van letselschade advocaten Peopil.

Tot de vaste cliënten van Sabien behoort een vakbond voor zeevarenden, waardoor zij grote expertise heeft verkregen in de behandeling van letselschade na ongevallen aan boord van schepen. Zij heeft bovendien altijd een belangrijke praktijk gehad op het gebied van overlijdensschade en ongevallen met zwaar lichamelijk en / of psychisch letsel.

Omdat Sabien Zeeuwse wortels heeft en woonachtig is in Zeeuws Vlaanderen, heeft zij een bijzondere betrokkenheid bij het reilen en zeilen in de regio Zeeland. Een belangrijk deel van haar cliënten bestaat dan ook uit letselschade slachtoffers uit de provincie Zeeland.

Sabien Binkhorst publiceerde in het Handboek Personenschade over internationaal juridische aspecten van letselschade zaken. Zij voert samen met Joost Wildeboer ook de redactie van dit toonaangevende handboek.


  Volg Sabien Binkhorst ook via LinkedIn