test

Joost Wildeboer

Joost Wildeboer

wildeboer@wildeboeravs.nl

Joost Wildeboer werd al op jonge leeftijd advocaat. Hij kreeg zijn opleiding in Rotterdam bij het indertijd bestaande Loeff & Van der Ploeg, later Loeff Claeys Verbeke (nu Loyens en Loeff), alwaar hij na zijn stage en medewerkerschap circa 10 jaar deel uit maakte van de maatschap. Zijn praktijk bestond aanvankelijk uit verzekeringsrecht en later ook uit (veel) letselschaderecht.

Joost Wildeboer is bij uitstek geschikt voor de behandeling van complexe letselschadezaken. Vooral ondernemers met letsel met vaak grote schade als gevolg, weten hem goed te vinden.

Joost Wildeboer was een van de eerste leden van de letselschade advocaten specialisten vereniging, de LSA. Samen met anderen was hij ook de grondlegger van de LSA opleiding via Grotius. Vervolgens was hij jarenlang lid van de kwaliteitscommissie van de LSA. Van januari 2011 tot en met januari 2015 maakte hij deel uit van het bestuur. De laatste drie jaar was hij voorzitter van de LSA.

Joost Wildeboer en Sabien Binkhorst vormen met elkaar de redactie van hét juridische naslagwerk op het gebied van letselschade, het Handboek Personenschade.  Ook publiceert Joost Wildeboer regelmatig over letselschade onderwerpen.

De lidmaatschappen van Joost Wildeboer omvatten die van de LSA, de Europese vereniging van letselschade advocaten Peopil en de Amerikaanse vereniging van (vooral) letselschade advocaten AAJ (American Association for Justice).

  Volg Joost Wildeboer ook via LinkedIn